Fotoserie JCC en afscheid Wulffers en Tjiam in Den Bosch

12-12-2016 15:45

Op 10 december namen zowel Louis Wulffers als Dharma Tjiam formeel afscheid van de KNSB-Jeugdclubcompetitie. Louis was sinds 2001 de KNSB-Jeugdclubcompetitieleider en vond het na 16 jaar wel genoeg. Hij heeft de functie achtereenvolgens in Baarn, Amersfoort en nu alweer voor het vierde jaar in Den Bosch verzorgd. In 2001 gaf hij aan het wel een jaartje te willen proberen, het werden er 16.

Fotoserie JCC en afscheid Wulffers en Tjiam in Den Bosch

Louis Wulffers en Dharma Tjiam (foto Rene Olthof)

Louis blijft overigens wel beschikbaar als wedstrijdleider in Den Bosch. Angelique Osinga zal de uitslagen en indelingen volgend jaar gaan verzorgen.

Dharma Tjiam nam ook afscheid. Hij rijkte als KNSB Bestuurslid Jeugdschaak ieder jaar de prijzen uit en deed dat dit jaar voor het laatst. Eerder die dag was hij teruggetreden bij de bondsraad als bestuurslid. We zullen hem gaan missen, want sinds zijn aantreden, 4,5 jaar geleden, verlopen de prijsuitreikingen bij de jeugd kort en krachtig, hetgeen de jeugd wel kan waarderen. Ook Dharma gaan we niet helemaal missen, want hij blijft zijn club Leidsche Rijn begeleiden, die in hun debuut jaar in Den Bosch gelijk de 10e plaats bij de D wisten te scoren.

Van de wedstrijden op de slotdag maakten Rene Olthof en Eric van Breugel de nodige foto's. Ga voor de hele fotoserie naar het: Album op het Flickr account van de KNSB

Handenschudden
Daniel Dhadha van STB D1 (rechts) speelde remise tegen Eline Roebers van VAS D2 in de kampioenswedstrijd (ronde 9)

Document acties
  • Verzenden
  • Afdrukken