Schaken op school met SpeelZ

SpeelZ is een jeugdproject dat zich richt op de jeugd van de basisschool. Deelnemende scholen kunnen een kant enklaar lespakket bestellen.

Ieder pakket bevat schaakmateriaal en lesmateriaal en is geschikt om les te geven aan groepjes van tien kinderen. Deelnemers aan SpeelZ zijn gedurende een jaar tevens scholierenlid van de KNSB.

leskist van SpeelZ

   De leskist bevat 10 schaaksets, 10 lespakketjes en materiaal voor de docent.
Een magnetisch oprolbaar demonstratiebord is los bijgeleverd.

Bestellen van de leskist
Bestellingen kunnen online worden ingediend. De leskist wordt vervolgens aan de school per pakketpost toegezonden. De school betaalt alleen voor het lesmateriaal en krijgt de leskist er in bruikleen voor een jaar gratis bij. De kosten voor een leskist inclusief 10 lespakketten zijn € 125,-. Het lespakket per deelnemer bestaat uit een scholierenlidmaatschap met een Chess Tutor en een werkboekje.
Na een jaar kan de school kiezen voor verlenging met een jaar voor € 75,-, inclusief 10 nieuwe Chess Tutor codes. De school kan zelf kiezen of ze ook 10 nieuwe werkboekjes naar keuze erbij willen bestellen voor € 46.
Na twee achtereenvolgende verlengingen kan de school de leskist in z'n geheel aankopen (10 schaaksets, demonstratiebord en docenten materiaal) voor slechts € 50. Zie voor de voorwaarden.
Voor bestellingen, ga naar de aanmeldformulieren van SpeelZ
Print of download hier de flyer Schaken op school met SpeelZ.

Interventie: Schaken op school met SpeelZ
Schaken op school met SpeelZ kan ook in een projectvorm worden uitgevoerd. De school krijgt dan ondersteuning van de naburige schaakvereniging. De deelnemers krijgen de kans om na een of twee jaar de overstap naar de schaakvereniging te maken voor het vervolg. Zie verder de beschrijving van de interventie.

Document acties
  • Verzenden
  • Afdrukken