40e Pion-diploma Chessity uitgereikt in Westland

01-03-2017 09:30

Op maandag 27 februari is bij schaakvereniging Schaakmat in Naaldwijk het 40e in het Westland behaalde Pion-diploma uitgereikt aan Jasmijn Looije van groep 5 van basisschool De Regenboog in Naaldwijk.

40e Pion-diploma Chessity uitgereikt in Westland

Jasmijn Looije ontvangt neemt als 40e Pion-diploma in ontvangst

Het schaken in Westland wordt steeds populairder! Vanaf september 2015 hebben via het Schoolschaakplan Westland al bijna 750 kinderen schaken geleerd. Zij volgden een workshop met de nieuwe online schaaktrainingsmethode Chessity of deden aan een serie schaaklessen mee met de stappenmethode

Veel deelnemers aan de schaaklessen hebben ook al schaakdiploma's Opstapje 1 of 2 gehaald. Alle deelnemers aan de schaaklessen ontvangen ook bij hun 10e les overigens ook van de KNSB een certificaat als bewijs van deelname.
De deelnemers aan de Chessity workshops kunnen sinds kort ook een examen afleggen en een diploma halen. Het Westland heeft sinds het Pion-diploma Chessity in december 2016 beschikbaar kwam er op zeven scholen en op de club al 40 van uitgereikt. Zie hieronder de kinderen met hun certificaten (met groene plaatjes) en Pion-diploma's (witte met Pion symbool).

Certificaten en diploma's
Daltonschool Naaldwijk (foto www.westlandschaakt.nl)

Document acties
  • Verzenden
  • Afdrukken