Doe mee aan de Koningsspelen op 21 april

27-01-2017 11:00

Op vrijdag 21 april 2017 vindt de 5e editie van de Koningsspelen plaats. In 2016 deden maar liefst 1.2 miljoen kinderen afkomstig van bijna 6.000 scholen mee. Met de Koningsmatch van de Koningsspelen krijgen sportverenigingen en basisscholen op een simpele manier de kans om met elkaar in contact te komen en zo elkaar te ondersteunen tijdens het organiseren van sportactiviteiten op deze feestelijke dag.

Meer dan 50% van de basisscholen geeft aan dat zij geïnteresseerd zijn in een clinic van een sportvereniging op de Koningssportdag. Het Koninklijke schaakspel mag op deze dag uiteraard niet ontbreken. Zorg als schaakvereniging dat de scholen op die dag niet om het schaken heen kunnen.
Schaakverenigingen die een clinic willen geven, kunnen zich aanmelden via de website van de koningspelen: www.koningsspelen.nl/koningsmatch.

Koningsmatch
Basisscholen kunnen vervolgens in de database van de Koningsspelen eenvoudig zien welke sportaanbieders in hun buurt meedoen. Met één klik kan de basisschool een match - oftewel het contact leggen - maken. Het is vervolgens aan de verenigingen en de school om er samen een geweldige, sportieve dag van te maken op de 21e.

Bekijk ook de Koningsmatch promotie film.  

Document acties
  • Verzenden
  • Afdrukken