Organiseer een bioscoopbezoek aan Magnus de Movie

03-01-2017 14:50

Op donderdag 19 januari gaat in Pathé De Kuip in Rotterdam de film Magnus de Movie in première. Magnus de Movie is een documentaire van Benjamin Ree over wereldkampioen schaken Magnus Carlsen: Van wonderkind naar schaakgenie.

Aan de hand van ruim tien jaar aan privémateriaal en filmbeelden nemen de filmmakers je mee in de indrukwekkende geest van dit moderne genie. Van een lastige jeugd als outsider tot aan het verkrijgen van internationale roem. Magnus is een meeslepende coming-of-age documentaire. Niet alleen verplichte kost voor de miljoenen schaakspelers over de hele wereld, maar ook fascinerend voor iedereen die nog nooit iemand schaakmat heeft gezet.
Zie de aankondiging van de premiere op 19 januari.

Lijst van bioscopen
Hieronder de bioscopen waar de film zal worden vertoond. Deze is nog niet volledig, want er komen nog steeds nieuwe plaatsen bij. Wees er snel bij, want soms wordt de film maar op een bepaalde dag of week vertoond.
Voor schaakclubs is dit natuurlijk een unieke gelegenheid om zelf een mooie filmavond met hun leden te organiseren. Staat uw woonplaats er niet bij, vraag dan even na bij de plaatselijke bioscoop of zij iets voor uw vereniging kunnen betekenen.

Plaats Bioscoop
Amersfoort  Filmtheater De Lieve Vrouw
Amsterdam  De FilmHallen
Amsterdam  FC Hyene
Amsterdam  Het Ketelhuis
Beverwijk  Bioscoop Cineworld
Breda  Chassé
Delft Filmhuis Lumen
Den Bosch  De Verkadefabriek
Den Haag  Filmhuis
Eindhoven  PlazaFutura
Groningen  Forum Images
Haarlem  De Filmschuur
Hilversum  Filmtheater Hilversum
Hoorn  Cinema Oostereiland
Maastricht  Lumière
Naaldwijk WestlandTheater De Naald
Nijmegen  LUX
Rotterdam  LantarenVenster
Rotterdam  Pathé de Kuip
Utrecht  Louis Hartlooper Complex
Zwolle  Het Fraterhuis

 

Document acties
  • Verzenden
  • Afdrukken