Masha Lindenaar wint haar eerste Internet Grand Prix!

20-02-2017 17:00

Woensdagmiddag 15 februari werd alweer het zesde KNSB Jeugd Internet Grand Prix van het seizoen gehouden. In twee groepen werden er zes snelschaakpartijen gespeeld via het playchess programma.

Wiggert Pols won opnieuw de hoogste groep, Jonas Hilwerda eindigde als tweede met evenveel punten. Wiggert verloor de eerste ronde van Loek van der Hagen (die vierde werd) maar scoorde daarna 4,5 uit 5. Jonas ging in de tweede ronde ten onder tegen Wiggert nadat hij met remise was begonnen. Derde werd deze keer Arne Pols.

In de groep voor jeugdspelers met een rating lager dan 1400 won Masha Lindenaar voor het eerst een Internet Grand Prix. Ze haalde evenveel punten  - vijf uit zes - als Roy Kienjet, maar met een hogere progressieve score. Op een half punt achterstand eindigde HoningKoning (Tom Kalousdian); als vierde eindigde Torterra (Rogier Burger).
Eindstanden GP6
Tussenstand Grand Prix Jeugd
De volgende - zevende - KNSB Jeugd Internet Grand Prix is op woensdagmiddag 22 maart, vanaf 17 uur. Iedere jeugdspeler met een Playchessaccount kan meedoen en mooie schaakprijzen binnenhalen. Meer informatie op www.knsbgp.nl.

Document acties
  • Verzenden
  • Afdrukken