Nieuwe uitzending op Chessbase TV door Herman Grooten

10-01-2017 11:00

10 januari was uitzending 3 van Herman Grooten op Chessbase TV Nederland. De live uitzending was van 13.30 tot 14.15 uur. De uitzendingen worden opgenomen en zijn daarna beschikbaar om als video terug te kijken.

Begrijp wat u doet
Hoe maak je een plan na de opening? Waar speel je op? Waar moeten de stukken naartoe? Elke eerste dinsdag van de maand (13:30-14:15 uur) probeert IM Herman Grooten antwoord te geven op deze vragen door op de achtergronden van diverse openingen in te gaan. Aan de hand van modelvoorbeelden toont hij ideeën en concepten van grootmeesters in bekende openingsvarianten. Grooten borduurt hierbij voort op zijn rubriek die al sinds 2007 in Schaakmagazine, het blad van de Nederlandse Schaakbond, wordt opgenomen. Ook zal hij regelmatig andere interessante onderwerpen de revue laten passeren.
Herman Grooten in beeld
Herman Grooten in actie

Hoe werkt het en wat kost het?
De eerste uitzendingen zijn vrij toegankelijk. Premium account gebruikers hebben ook toegang tot alle andere video's van Playchess.

De Premium accounts zijn inmiddels ook via de KNSB beschikbaar. KNSB leden betalen slechts € 39,90 (i.p.v. € 49,90) en overige bestellers slechts € 44,90.


De uitzendingen worden steeds aangekondigd en zijn te downloaden op deze pagina:
www.schaakbond.nl/internetschaak/chessbase-tv
U kunt er ook komen via:
http://videos.chessbase.com
Klik op navigatie en live voor de liveuitzendingen (vanaf 13.30 uur) of
Ga naar navigatie en dan naar "Chessbase TV The Netherlands" voor de opgenomen uitzendingen.

Document acties
  • Verzenden
  • Afdrukken