Konings-Indische Structuren 1 en 2 beschikbaar

14-03-2017 11:00

Konings-Indische Structuren 1 en 2 van Herman Grooten zijn beschikbaar. Deel 1 zou eigenlijk in februari al uit zijn, maar de kwaliteit was nog niet helemaal zoals het bedoeld was. Herman heeft nu delen 1 en 2 van het Konings-Indisch kort achter elkaar opgenomen. De uitzendingen zijn terug te zien onder de noemer Chessbase TV Nederland.

Begrijp wat u doet
Elke eerste dinsdag van de maand (13:30-14:15 uur) probeert IM Herman Grooten antwoord te geven op deze vragen door op de achtergronden van diverse openingen in te gaan. Aan de hand van modelvoorbeelden toont hij ideeën en concepten van grootmeesters in bekende openingsvarianten. Grooten borduurt hierbij voort op zijn rubriek die al sinds 2007 in Schaakmagazine, het blad van de Nederlandse Schaakbond, wordt opgenomen. Ook zal hij regelmatig andere interessante onderwerpen de revue laten passeren.
Uitzending 5
Herman Grooten in actie

Hoe werkt het en wat kost het?
De eerste uitzendingen zijn vrij toegankelijk. Premium account gebruikers hebben ook toegang tot alle andere video's van Playchess.

De Premium accounts zijn inmiddels ook via de KNSB beschikbaar. KNSB leden betalen slechts € 39,90 (i.p.v. € 49,90) en overige bestellers slechts € 44,90.


De uitzendingen worden steeds aangekondigd en zijn te downloaden op deze pagina:
www.schaakbond.nl/internetschaak/chessbase-tv
U kunt er ook komen via:
http://videos.chessbase.com
Klik op navigatie en live voor de liveuitzendingen (vanaf 13.30 uur) of
Ga naar navigatie en dan naar "Chessbase TV The Netherlands" voor de opgenomen uitzendingen.

Document acties
  • Verzenden
  • Afdrukken