Aanmelden school voor deelname aan SpeelZ

Aanmelden school voor deelname aan SpeelZ

Maak hier uw selectie
Inclusief 10 werkboeken Stap 1 en 10 toegangsbewijzen voor een jaar voor de Online Jeugdschaakclub Nederland, prijs € 125,- per kist.
Ingeval er meer dan 10 deelnemers zijn, kunt u a € 12,50 extra losse pakketjes bijbestellen, geef het aantal extra pakketjes op.
Wij gaan akkoord met de voorwaarden van SpeelZ. Als deelnemende schaakschool mogen wij per leskist 10 scholierenleden aanmelden, die een jaar lang de volgende voordelen opleveren: 1) Scholierenleden ontvangen een KNSB relatienummer; 2) Korting bij schoolschaaktoernooien en toernooien voor beginners; 3) Toegang voor een jaar voor de Online Jeugdschaakclub Nederland; 4) Een KNSB-Jeugdrating; 5) Korting op het behalen van een stappenexamen.
Toegang tot de Online Jeudgschaakclub is alleen mogelijk op naam. De instructie wordt per email verzonden naar de contactpersoon na ontvangst van de namen en geboorte data van de deelnemers. De deelnemers worden vervolgens als scholierenlid geregistreerd in de database van de KNSB voor een jaar. De volgende gegevens worden per scholier gevraagd: Voornaam, Tussenvoegsel, Achternaam, Geslacht, Geboortedatum en eventueel emailadres voor een meekijkende ouder.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg pdf docx xlsx.