23 februari Webinar Werkvormen

Home Agenda 23 februari Webinar Werkvormen

(Het zweet moet op de juiste rug zitten!)

Je wilt graag dat je schaaklessen, of het nu op school, op de club of online is, naast leerzaam ook leuk en uitdagend zijn. Hoe geef je daar vorm aan?

In dit Webinar gaan we kijken naar verschillende werkvormen die je in je schaaklessen kunt gebruiken en naar het belang van wisselende werkvormen. Het zijn juist de werkvormen die er zorg voor dragen dat aangeboden leerstof ook ingeoefend wordt. Naast werkvormen voor de fysieke schaakles gaan we ook kijken naar werkvormen die je kunt inzetten voor online schaaklessen. Geschikt voor iedereen die zijn of haar repetoire wil uitbreiden!

Tijdens het Webinar is er voldoende ruimte om vragen te stellen en ideeen en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Niels van der Mark is schaakleraar in het Oosten van Nederland. Hij geeft vooral les op basisscholen en op de jeugdafdeling van Doetinchem.

Datum en tijd: dinsdag 23 februari 20.00-21.15 uur

Aanmelden kan via het aanmeldformulier tot en met maandag 22 februari.

Deelnemers krijgen een dag van te voren een link gestuurd om deel te kunnen nemen. Wel aangemeld maar dinsdagochtend nog geen link ontvangen? Neem dan even contact op met Lise ten Holder: ltholder@schaakbond.nl

De Webinar zal worden opgenomen en geplaatst worden op Schaken.nl. Als je niet in beeld wil komen, laat dan je camera uit.