De competitie ronde gaat door

Home Nieuws De competitie ronde gaat door

Vanavond heeft de overheid gezegd dat de verzwaring van de maatregelen zondag 28 november ingaat. Dat betekent dat morgen de competitie gespeeld wordt.
Omdat velen van jullie twijfels hebben en sommigen niet willen spelen, heeft het KNSB Bestuur besloten als teams niet spelen dit niet automatisch leidt tot strafpunten en/of een boete. Als een team niet wil spelen moet natuurlijk wel direct de tegenstander ingelicht worden. Een wedstrijd die morgen niet gespeeld wordt wordt op een later moment later ingehaald.

-------------------------------------------------------

 

Vanwege de Covid-19 pandemie gaat de overheid de maatregelen aanscherpen. Inmiddels gaat het gerucht rond dat vanaf zaterdag 27 november de amateursport moet stoppen na 17:00 uur. We hebben de overheid gevraagd of dit gerucht klopt, ze willen geen bevestiging of ontkenning geven.

Omdat zaterdag een competitie'ronde is, staan we voor een dilemma. Het zal voor veel wedstrijden niet mogelijk zijn de wedstrijd voor 5 uur te beëindigen. Daarom heeft het KNSB bestuur besloten tot het volgende:

  • als het gerucht klopt, dan wordt de competitie ronde van 27 november uitgesteld.
  • als we zaterdag door de overheidsmaatregelen niet gestoord worden, gaat de competitie ronde normaal door.

Om 19:00 uur is de persconferentie. Daarna weten we meer.