Doe mee aan de sportactie en werf nieuwe leden!

Home Nieuws Doe mee aan de sportactie en werf nieuwe leden!
Sportactie

Na de zomervakantie gaan we de sport weer met z’n allen aanzetten. Dan laten we iedereen zien en ervaren hoe leuk en belangrijk sport en bewegen is. De landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’, de Nationale Sportweek én de sportactie zetten in september de sport en de sportclubs vol in de schijnwerpers.

Nieuwe leden werven met de sportactie
Met de sportactie enthousiasmeren NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden, gemeenten en de deelnemende sportclubs potentiële sporters om (weer) te gaan sporten. Plezier in sport staat hierbij centraal: want wat je leuk vindt, houd je langer vol. Daarom willen we iedereen de kans geven om verschillende sporten te proberen en de sfeer op de club te proeven.

Waarom de sportactie voor jouw club interessant is? Jouw sportclub kan mensen uit de gemeente of buurt laten kennis maken met jouw sport en club, nieuwe leden werven en de vereniging promoten. Wil jij dat ook?
Download hier de pdf met alle informatie of meld je alvast aan via www.clubbase.nl/sportactie

Maandag 14 september start de sportactie ‘Proef de sport’! Hoe gaaf zou het zijn als onze sport in het sportaanbod en/of gemeente goed vertegenwoordigd is. Leuk voor potentiële schakers om het eens uit te proberen, maar ook leuk voor de clubs om zo nieuwe leden te verwelkomen! Neem alvast een kijkje want https://proefdesport.nl/ staat live!
Meld je aanbod op de site aan en kijk direct zelf op het eigen aanbod live staat!

Belangrijke links