Finalisten JCC D bekend, ASV A1 en Krimpen C1 aan de leiding bij de A en C teams

Home Nieuws Finalisten JCC D bekend, ASV A1 en Krimpen C1 aan de leiding bij de A en C teams

De KNSB-Jeugdclubcompetitie die in oktober vorig jaar was gestart met de eerste speelronde heeft online een vervolg gekregen. Op zaterdagen 22 mei, 29 mei en 5 juni worden alle 4 de leeftijdscategorieen uitgespeeld. Op 22 mei speelden de teams in de A (t/m 18 jaar) en C (t/m 14 jaar) hun 4e tot en met 6e ronde van in totaal 9. Het slot staat gepland op 5 juni.

Meesterklasse D
In de D categorie (t/m 12 jaar) was nog niet begonnen. Zij speelden op 22 mei de halve finales verdeeld over 3 poules van 6 teams.
In elke poule plaatsten zich de top 4. 
Dat zijn:
Poule D1: HSB Sterrenteam, RSR Ivoren Toren, KC Chesscool en Spijkenisse
Poule D2: KlimOp, HWP, Zukerkort en Moira Domtoren
Poule D3: GSG, ESV, SMB en Op Eigen Wieken
Deze 12 finalisten nemen hun onderlinge scores van vandaag mee naar de finale. In de finale op 5 juni worden nogeens 5 ronde gespeeld.
Zie hier de eindstande van de halve finale poules.

Meesterklasse C
In de C categorie (t/m 14 jaar) speelden 10 teams ronden 4, 5 en 6. De eerste drie zijn nog fysiek in oktober 2020 gespeeld. Nu dus geheel online.
Aan de leiding.Krimpen ad IJssel met 11 matchpunten, gevolgd door KC Chesscool en Magnus Leidsche Rijn met beiden 9 matchpunten.
Zie hier de tussenstand 

Meesterklasse A
In de A categorie (t/m 18 jaar) zijn er nog 9 teams over. Aan de leiding gaat ASV met 11 matchpunten, gevolgd door Talententeam JSN en Almere met 9 matchpunten. Ook hier 6 ronden gespeeld en zullen er op 5 juni nog 3 volgen.
Zie hier de tussenstand

Bekijk de gepeelde partijen van vandaag terug op Tornelo of op Lichess.

Volvgende week op 29 mei is eerst nog de finale van de E teams. Op 5 juni volgt de ontknoping bij de A, C en D teams.