Nederlandse deelnemers aan online WK-Jeugd

Home Nieuws Nederlandse deelnemers aan online WK-Jeugd
Machteld van Foreest is geplaatst voor de finale van het WK

Op 7 december beginnen de Online Wereld Jeugdkampioenschappen in de leeftijdscategorieën t/m 18, 16, 14, 12 en 10 jaar (open en meisjes). Dertien Nederlandse talenten nemen deel aan de voorronden van deze kampioenschappen die worden gehouden op 7-9 december voor Europese spelers. De eerste 3 per categorie plaatsen zich voor de mondiale finale die begint op 19 december. Overigens is Machteld van Foreest vanwege haar plaats op de wereldranglijst direct geplaatst voor die knock-out finaleronden.

Namens Nederland nemen de volgende spelers deel aan dit WK: Liam Vrolijk, Robin Duson, Onno Elgersma, Cato de Zoeten, Yichen Han, Machteld van Foreest (persoonlijk recht finale), Eline Roebers (persoonlijk recht voorronde), Dana Verheij, Arthur de Winter, Wendy Huang (persoonlijk recht voorronde), Lauri Maris, Tommy Grooten (persoonlijk recht voorronde), Oscar Zecha, Luna Huang. Captain is Merijn van Delft. De spelers zijn geselecteerd vanuit hun plaats op de ranglijst en op basis van de Europese online jeugdkampioenschappen die eerder dit jaar werden gehouden.

 De partijen zijn via deze website live te volgen via de officiële website en beginnen op 7 december om 16.00 uur. Het speeltempo in de voorronde is 10 minuten per persoon per partij, met een increment van 3 seconden per zet vanaf zet 1. Hier de lijst met Nederlandse deelnemers