Opstarten KNSB competitie 2021-2022

Home Nieuws Opstarten KNSB competitie 2021-2022
MuConsult Apeldoorn kampioen online KNSB competitie

De KNSB competitie 2021-2022 heeft op 18 september de eerste ronde; de verwachting is dat de competitie door de versoepelingen normaal gespeeld kan worden.

Promotiewedstrijden
Op de zaterdagen in juni worden voor een plaats in de Tweede, Eerste en Meesterklasse promotiewedstrijden gehouden. Zie daarvoor de info pagina.

Links promotiewedstrijden:

Wedstrijden 5 juni

Wedstrijden 12 juni

Wedstrijden 19 juni

Wedstrijden 26 juni

Voor de derde klasse waren zes plaatsen beschikbaar en zeven van de negen koplopers in het afgebroken seizoen 2019-2020) wilden promoveren. Op 1 juni vond in een online vergadering een loting plaats.
Hoogeveen 1, De Amstel 1, De Wijker Toren 2, Voorschoten 2, EGS 1 en Blerick 2 zijn gepromoveerd. Paul Keres 4 is nu eerste reserve voor de derde klasse.

De competitie leider start op 1 juli met de indeling van de competitie, begin augustus hopen we een definitieve indeling te hebben. Alle informatie is hier te vinden.
Er staat ook een voorlopige lijst van deelnemende teams deze moet uiterlijk 1 juli gecontroleerd zijn. 
Als uw vereniging een extra team wil opgeven dan kan dat voor de vierde klasse of lager.

Als een vereniging wensen heeft ten aanzien van de indeling, dan kunnen deze ook doorgegeven worden. Wij gaan zonder tegenbericht uit van de wens dat alle teams samen thuis willen spelen.