SchaakMagazine augustus 2021

Home Nieuws SchaakMagazine augustus 2021

Woensdag 1 september ontvangen leden van de KNSB een mail met daarin de link naar het augustusnummer van SchaakMagazine. Binnen de pdf kunt u navigeren tussen de artikelen via aangebrachte links.

In dit nummer

De World Cup was het eerste grote evenement dat de FIDE ‘fysiek’ organiseerde sinds het uitbreken van de corona-pandemie. Aleksandra Kostenjoek en Jan Krzysztof Duda waren de grote winnaars in Sochi. We bekijken hun prestaties en ook die van de Nederlanders.

De Nederlandse Jeugdkampioenschappen werden ook achter het bord gespeeld. De organisatoren in  Almelo zorgde voor een geslaagd evenement. Dimitri Reinderman zet alle kampioenen voor ons op een rijtje. Een kleine delegatie bezocht het EU-kampioenschap in Mureck en coach Frank Erwich bericht erover. Robby Kevlishvili was blij weer achter het bord te kunnen schaken en haalde prompt zijn laatste GM-norm binnen. Ook Eline Roebers was heel succesvol, zij won een open toernooi in Brugge.

Leest u vooral ook het interview met Ivan Sokolov, als speler minder actief, maar als trainer en schrijver des te meer. Minze bij de Weg blikt terug en neemt deze keer het langstlopende toernooi van Nederland onder de loep (de Bondswedstrijden). Verder veel leesplezier met de bekende rubrieken.

Geen email ontvangen?

Mocht u als lid van de KNSB op vrijdag nog geen email in uw inbox hebben ontvangen controleer dan uw spambox. Heeft u geen bericht ontvangen? Meld dit dan aan het KNSB Bondsbureau via bondsbureau@schaakbond.nl. Vermeld hierbij graag uw relatienummer of de naam van uw vereniging.

Mocht uw emailadres in de toekomst wijzigen – geef dit dan door aan uw vereniging. Uw vereniging zorgt ervoor dat uw emailadres in de KNSB-ledenadministratie wordt opgenomen, zodat u ook de komende digitale nummers van SchaakMagazine kunt blijven lezen.