SchaakMagazine augustus verschenen

Home Nieuws SchaakMagazine augustus verschenen

Wereldkampioen Magnus Carlsen wint online het ene toernooi na het andere. Zijn foto prijkt dan ook op de cover van het augustus nummer van SchaakMagazine. Anish Giri verloor de finale van het Chessable Masters toernooi, maar gaf Magnus goed partij. In een interview spreekt Giri zich onder andere uit over zijn twitter-rivaliteit met Carlsen, het Kandidatentoernooi en online schaken.

In honderd jaar KNSB-competitie is het aantal spelers behoorlijk toegenomen – Minze bij de Weg dook voor ons de geschiedenis in. Dat laatste doet ook Erwin l’Ami die dit keer Hans Ree eert als veelvoudig Nederlands Kampioen.

Vanwege ziekte wordt Marleen van Amerongen gedwongen terug te treden als voorzitter van de KNSB. In een persoonlijk bericht neemt ze (tijdelijk) afscheid van de schaakwereld. Daniëla Mikkers en Dirk Hoogland traden onlangs toe tot het KNSB-bestuur en stellen zich voor in een interview.

Verder natuurlijk de bekende schaaktechnische rubrieken en nog veel meer!

Alle leden van schaakverenigingen, alle leden van de bijzondere bonden en alle persoonlijke leden krijgen Schaakmagazine zes keer per jaar automatisch in de bus. Wanneer u een nummer niet ontvangen hebt dan vragen wij u dit te melden aan het KNSB Bondsbureau (bondsbureau@schaakbond.nl).