SchaakMagazine februari 2021

Home Nieuws SchaakMagazine februari 2021

In de eerste week van maart valt bij alle leden het februari-nummer van SchaakMagazine in de bus. In dit laatste gedrukte nummer kijken we terug op een aantal recente hoogtepunten. Natuurlijk een uitgebreid verslag van Wijk aan Zee. Jorden van Foreest won de snelschaak-tiebreak van Anish Giri. Twee Nederlanders aan kop na 13 ronden klassiek schaak - zo mooi is het lang niet geweest!

Onvergetelijk is natuurlijk ook de wereldtitel van Eline Roebers bij de meisjes t/m 14 jaar. Merijn van Delft zet de belangrijkste fragmenten voor u op een rij. Aan het begin van dit jaar kregen we er ook nog een grootmeester bij. Max Warmerdam had weinig tijd om op zijn lauweren te rusten, en speelde als secondant van Jorden een belangrijke rol in het Tata-succes. Reden genoeg voor een uitgebreid interview.

In de serie 150 jaar KNSB bekijkt Minze bij de Weg de relatie tussen de KNSB en de clubs. Peter Boel laat u kennis maken met twee actieve verenigingen (SV Voorschoten en SG KiNG). Erwin l’Ami blikt deze keer terug op de NK-titels van Jeroen Piket.

Alle leden van schaakverenigingen, alle leden van de bijzondere bonden en alle persoonlijke leden krijgen dit nummer van Schaakmagazine  in de bus. Wanneer u dit nummer niet ontvangen hebt dan vragen wij u dit te melden aan het KNSB Bondsbureau (bondsbureau@schaakbond.nl).

De resterende nummers van dit jaar verschijnen alleen digitaal. Wanneer u uw e-mailadres nog niet heeft doorgegeven aan de KNSB doe dat dan via uw vereniging. Uw vereniging zorgt ervoor dat uw e-mailadres in de KNSB-ledenadministratie wordt opgenomen, zodat u ook de komende digitale nummers van SchaakMagazine kunt blijven lezen.