SchaakMagazine februari 2022

Home Nieuws SchaakMagazine februari 2022

Woensdag 23 februari ontvangen leden van de KNSB een email met daarin de link naar het februari-nummer van SchaakMagazine.

In dit nummer

Natuurlijk blikken we uitgebreid terug op het Tata Steel schaaktoernooi 2022. Magnus Carlsen won het toernooi alweer voor de achtste keer! De Challengers groep werd gewonnen door de 18-jarige Erigaisi. Erwin l’Ami kijkt in een interview terug op zijn eigen prestatie en die van de andere Nederlanders in Wijk aan Zee. Ook kijkt hij in de toekomst van het Nederlandse team, die: ‘ziet er best wel positief uit’.

De toekomst heeft ook Eline Roebers, haar trainer Robert Ris bericht over haar meest recente prestaties. De vrijwilliger van het jaar 2021 is gekozen, en we lezen wat hij zoal doet voor zijn club. Minze bij de Weg kijkt in zijn historische serie deze keer naar de relatie tussen de KNSB en de FIDE. Het KNSB bestuur heeft in Marcel Peek een nieuw bestuurslid topschaak, hij wordt geïnterviewd door Peter Boel. Verder zijn er natuurlijk ook nog de vertrouwde schaaktechnische rubrieken.

Geen email ontvangen?

Mocht u als lid van de KNSB op vrijdag nog geen email in uw inbox hebben ontvangen controleer dan uw spambox. Heeft u geen bericht ontvangen? Meld dit dan aan het KNSB Bondsbureau via bondsbureau@schaakbond.nl. Vermeld hierbij graag uw relatienummer of de naam van uw vereniging.

Is uw emailadres gewijzigd? Ga naar https://ola.schaakbond.nl, login met uw relatienummer, als u nog nooit ingelogd bent geweest, kies dan voor wachtwoord vergeten. Zo zorgt u ervoor dat u ook de komende digitale nummers van SchaakMagazine kunt blijven lezen.