SchaakMagazine juni 2022

Home Nieuws SchaakMagazine juni 2022

Woensdag 22 juni ontvangen leden van de KNSB een email met daarin de link naar het juni-nummer van SchaakMagazine. Dit is overigens het laatste online nummer van SchaakMagazine. Zoals u hier kunt lezen heeft de Bondsraad besloten tot herinvoering van een papieren bondsblad. Dat wordt een glossy van 80 pagina’s die vier keer per jaar zal verschijnen en ook in de boekhandel komt te liggen. Leden kunnen zich erop abonneren, maar de eerste twee nummers zijn gratis, en komen nog dit jaar uit.

In dit nummer

Op de cover ziet u Eline Roebers die jeugdkampioen van Nederland t/m 18 jaar werd. Dimitri Reinderman en Merijn van Delft stellen u in dit nummer voor aan de nieuwe Nederlandse jeugdkampioenen in de andere categorieën. Apeldoorn werd op spectaculaire wijze clubkampioen van Nederland, maar het was LSG dat de beker veroverde. Richard Vedder en Edwin van Haastert bekijken de cruciale duels.

Jorden van Foreest verloor in Maastricht een spectaculaire match van Alexei Shirov. Erwin l’Ami vergezelde Anish Giri bij het door Magnus Carlsen gewonnen toptoernooi in Noorwegen en rapporteert. De FIDE-presidentsverkiezingen zijn in augustus. SchaakMagazine sprak met Herman Hamers over de vier presidentskandidaten. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de vertrouwde schaaktechnische rubrieken.

Veel leesplezier met dit laatste digitale nummer en op naar een gedrukte toekomst!

Geen email ontvangen?

Mocht u als lid van de KNSB op vrijdag nog geen email in uw inbox hebben ontvangen controleer dan uw spambox. Heeft u geen bericht ontvangen? Meld dit dan aan het KNSB Bondsbureau via bondsbureau@schaakbond.nl. Vermeld hierbij graag uw relatienummer of de naam van uw vereniging.

Is uw emailadres of postadres gewijzigd? Ga naar https://ola.schaakbond.nl, login met uw relatienummer, als u nog nooit ingelogd bent geweest, kies dan voor wachtwoord vergeten. Zo zorgt u ervoor dat u onze berichten en de komende nummers kunt lezen.