SchaakMagazine oktober 2021

Home Nieuws SchaakMagazine oktober 2021
SchaakMagazine oktober verschenen

Woensdag 27 oktober ontvangen leden van de KNSB een email met daarin de link naar het oktobernummer van SchaakMagazine. Binnen de pdf kunt u navigeren tussen de artikelen via aangebrachte links.

In dit nummer

De Deloitte Nederlandse Kampioenschappen hebben alvast één kampioen opgeleverd. Anne Haast werd voor de vijfde keer Nederlands Vrouwenkampioen. Dat het heel spannend was in Hoogeveen leest u in een uitgebreid verslag. De knock-out fase van het NK Algemeen werd tegelijkertijd gehouden. Max Warmerdam, Roeland Pruijssers, Robin Swinkels en Hing Ting Lai plaatsten zich voor de vierkamp die vanaf 27 november gehouden wordt in Rotterdam in het kantoor van Deloitte.

De Europese Jeugdkampioenschappen werden de afgelopen maand in Hybride vorm gehouden. De Nederlandse delegatie speelde vanaf Sportcentrum Papendal en Merijn van Delft was erbij. Dimitri Reinderman kijkt na 2 ronden in de Meesterklasse hoe het ervoor staat met de favorieten.

Jorden van Foreest won het traditionele Sigemantoernooi in Zweden zoals u kunt lezen in een verslag van Sipke Ernst. Veel schaakzetten dus in dit nummer, maar er valt ook het nodige te lezen in diverse recensies, een artikel over de Schaak-Off en een historische terugblik op de geschiedenis van de KNSB. Verder veel leesplezier met de bekende rubrieken.

Geen email ontvangen?

Mocht u als lid van de KNSB op vrijdag nog geen email in uw inbox hebben ontvangen controleer dan uw spambox. Heeft u geen bericht ontvangen? Meld dit dan aan het KNSB Bondsbureau via bondsbureau@schaakbond.nl. Vermeld hierbij graag uw relatienummer of de naam van uw vereniging.

Mocht uw emailadres in de toekomst wijzigen – geef dit dan door aan uw vereniging. Uw vereniging zorgt ervoor dat uw emailadres in de KNSB-ledenadministratie wordt opgenomen, zodat u ook de komende digitale nummers van SchaakMagazine kunt blijven lezen.